neděle 30. září 2012

Kubíček

A tady už zase něco z ateliérku. Kubíček 7mi měsíční byl báječný a řekla bych, že se jednou v těch jeho nááádherných očíčkách asi nejedno dívčí srdéčko utopí :) Ale nepředbíhejme, na to je ještě hromada času...














Miminka pěnkaví

Nechala jsem radikálně ostříhat plot a díky mě tedy přišly o střechu nad hlavou. Tak jsem nad ně dala pokličku, aby na ně nepršelo. No a zdárně dospěly a vylítly, tak jsem měla velkou radost, že se vše povedlo. Byly 4, i když to tak nevypadá :)




Victorinka

A takhle roste do krásy Victorka :)


Adélinka

Tak roste do krásy beruška.


čtvrtek 20. září 2012

Adámek

Úžasný novorozený Adámek zavítal ke mě do ateliérku. Byl celý báječný, hodňoučký a spokojený, stačí se podívat na něco z jeho foteček a úplně cítíte jak fajn mu bylo :)) Prostě maličký pohodářek. A pro mě zase jedno moc příjemné foceníčko :)









středa 12. září 2012

Vendulka

Tak ještě dokud stíhám, vkládám další fotečky. Tentokrát je to kouzelná Vendulka novorozená, osmi denní. Opravdu jako panenka :) Maličko dělala z kraje drahoty, nemohla zabrat, ale pak se zadařilo. :)










úžasné řasy :)



neděle 9. září 2012

Matyášek


Úžasný Matyášek, to kouzelné novorozeňátko, na které si jistě dobře vzpomínáte. Takové to bylo ptáčátko holátko a roste z něj pěkný chlapík. Je to báječný, tady už půlroční a stále dobře naladěný brouček :)












A tady jeho první foceníčko :)